A Growatt New Energy és a Sequoia International Capital tökéletes szövetsége

A Growatt New Energy és a Sequoia International Capital tökéletes szövetsége

2014 május 31 09:56 in Friss híreink
0 Comments

A minap szemtanúi lehettünk egy tökéletes üzleti vállalkozás létrejöttének, mely a Shenzen Growatt New Energy Co. Ltd és a piacvezető nemzetközi befektető óriás, a Sequoia Capital között született. Azóta a Sequoia Capitalnál lezárult az az egyéves ciklus, melynek során üzleti partnerek után kutattak a kínai napelem inverterek területén, a megújuló energiapiacon. A befektetések területén közismerten pontos és páratlanul előrelátó Sequoia International Capital végül a Growatt New Energy mellett voksolt.

A Sequoia Capital-t, a leghíresebb nemzetközi kockázati tőkebefektető céget 1972-ben alapították, és olyan vállalkozásokra figyel oda leginkább, melyek éppen indulási fázisban vannak, mondhatjuk hát, hogy ők a befektetők mögötti befektetők. Olyan világsikerű cégekbe invesztáltak, mint az APPLE, GOOGLE, YAHOO, FACEBOOK stb., mára pedig a megújuló energiapiac lett a Sequoia Capital kiemelkedő célterülete. Miután egy éven át a kínai napelem inverter piacot kutatták, a Sequoia Capital végül megerősítette, hogy a Growatt New Energy-vel fog együttműködni, ami kétség kívül meglepő fordulat.

A megújuló energia ágazat új és egyben ígéretes szereplője, a Growatt New Energy hatalmas ütemben fejlődik. Az igen költséghatékony napelem invertereivel hamar betört az üzletág élvonalában szereplő márkák közé, és gyorsan el is foglalta az európai, ausztrál és amerikai piacokat, miután három kihelyezett irodát alapított Frankfurtban, Melbourneben és Houstonban, ezáltal jól megvetve lábát a nemzetközi piacon. Az első költségvetési évben a Growatt 300 millió RMB értékű eladást ért el, s ezzel el is nyerte a kínai napelem inverterek vezető exportőre címet.

A Growatt fejlesztéssel kapcsolatos kristálytiszta gondolkodásmódja, illetve a technológiai innovációk területén tanúsított rendhagyó törekvései mind olyan kulcstényezők, melyek nemcsak ahhoz segítették hozzá a céget, hogy rövid időn belül kimagasló eredményeket érjen el, de mindezeken felül a Sequioa Capital bizalmát is elnyerte.

A Growatt és a Sequoia Capital szilárd szövetsége a megújuló energiapiac új legendájaként aposztrofálható, mivel a technológia és a tőke olyan tökéletes együttműködését jelenti, mely elképzelhetetlen eredményekkel kecsegtet a jövő számára.

No Comments

Post A Comment