Growatt ingyenes tervezői segédletek

Köszönjük hogy a GROWATT inverterei és kiegészítői után érdeklődik! Tájékoztatjuk, hogy az ingyenes tervezői csomag eléréséhez regisztráció szükséges!

A tervezői segédlet csomagban megtalálhatja a GROWATT inverterekhez kapcsolódóan:

ingyenes szoftvereinket
minta-terveket .DWG formátumban
sablonokat a tető ábrázolásához

ShineDesign tervező szoftver

Töltse le most, és ismerje meg a GROWATT ingyenes napelemes rendszer tervező szoftverét.

img_software

A GROWATT ShineDesign tervező program segítségével könnyen gyorsan tudja a Growatt inverterekkel tervezni a napelemes rendszerét.

A program segítségével a vezeték vastagságokon át a napelemek kiválasztásáig széles körben tudja a napelemes rendszert paraméterezni, miközben a szakértői rendszer folyamatosan segít önnek, hogy a terv a lehető legideálisabb legyen. A nem javasolt beállításokat a rendszer narancssárgával jelöli, az elégtelen megoldásokat pedig pirossal.

A tervező programba lehetőség van új napelemek és helyszínek megadása is, így a használatát személyre szabhatja.

A tervező program matematikai modelleken alapulva becsüli meg a legideálisabb napelemes rendszert. A tervező program nem helyettesíti a mérnöki ismereteket, a végeredmény csak referenciának tekinthető. Azokat szakértő szemmel vizsgálva kell az adott helyszínhez igazítani.

ShineNet felügyeleti szoftver

Segítségével képes monitorozni és rögzíteni a napelemes rendszer működési adatait és a teljes hozamát.

ShineNet_szofware

A végfelhasználó böngészheti a valós idejű, a korábbi adatokat és megtekintheti a termelési görbéket. A ShineNet szoftver bluetooth-on vagy RS porton keresztül képes kommunikálni az inverterrel. A ShineNet felügyeleti szoftver által nyújtott termelési adatok elemzése egyszerű. Látogasson el a http://server.growatt.com oldalra és használja a Growatt ingyenes távfelügyeletét. Egyszerű regisztráció után a Growatt ShineWebbox segítségével elküldött termelési adtok megtekinthetőek grafikonon és táblázat formájában is. – Napi havi éves termelési adatok – Eseménynapló – Napi heti havi Jelantések excel-ben – e-mail értesítések – Meghibásodás rendellenes működés esetén aonnali értesítés. Szerelő cégek a telepített rendszereit csoportba foglalhatja, korlázlan inverter telepíthető. A Growatt server nem csak growatt inverterek adatait tudja fogadni.

Hamarosan androidon és iPhoneon is elérhető Részletekért érdeklődjön az alábbi számon: +36(20)8004000

Letöltéshez regisztráljon!

*A GROWATT nem vállal felelősséget az esetleges hibákért, és fenntartja magának a jogot, hogy a szoftvert külön bejelentés nélkül megváltoztassa.

Tervezői segédlettel kapcsolatos kérdéseiket, visszajelzéseiket várjuk elérhetőségeinkre! Letöltéshez regisztráljon!