Tervezés

A tökéletes napelem rendszer alapja a pontos tervezésben rejlik, éppen ezért nagy hangsúlyt fektetünk rá. Olyan rendszert tervezünk Önnek, amely hatékony, biztonságos és évtizedekig szolgálja a háztartását.

Kivitelezés

Teljes körű kivitelezést végzünk, természetesen garanciálisan. Mindezt nagyon gyorsan, minimális beavatkozással és elsőosztályú minőségben. Önnek még a hatósági bejelentéssel sem kell foglalkoznia.

Monitoring

Ha tudni szeretné, hogy aktuálisan mennyi energiát termel az Ön rendszere és miként spórol, akkor folyamatosan követheti azt, sőt, mi is követjük Önnek. ÍHa bármilyen hiba lépne fel, Ön tudni fogja.

Oktatás

Mivel a mi tudásunk nem lesz kevesebb azzal ha átadjuk, éppen ezért örömmel képezzük mindazokat, akik napelem rendszerek tervezésével és kivitelezésével foglalkoznak. Több profi hazai szakember = több önellátó háztartás!

Nagykereskedelem

A napelem rendszerek lelke, az inverterek kapcsán a GROWATT termékei mellett tettük le a voksunkat amelyek azon túl hogy részben magyar alapanyagból készülnek, számos szabadalommal rendelkezve kiemelkedő minőséget képviselnek.

Dolgozzunk együtt!

Viszonteladó partnereket keresünk! Érdeklik a részletek?

Csatlakozok!

A Growatt inverterek már Magyaroszágon is elérhetőek!

A Growatt aktív részese az zöld-energia ipar fejlődésének, különösképpen a fotovoltaikus rendszereknél. A fotovoltaikus rendszerek terén mintegy tíz éves tapasztalattal rendelkező kíválló csapat. A Growatt megalkotta a világ egyik legjobb inverter családját lakossági és a professzionális felhasználásra. Az Európai, Ausztrál és Amerikai vevők a egy éven belül elégedetten tapasztalták a kiválóságát. A Growatt a világ napenergia trendjét megragadva töretlenül és gyorsan növekedve a világ egyik vezető inverter gyártójává tette.

01_bemutatA kutatás és fejlesztési csoportot folyamatosan erősítve, jelenleg több mint 60 tapasztalt mérnök igyekszik fenntartani a verseny előnyt.

A vevők igényeit figyelembe véve, a Growatt inverterek bármilyen energia rendszerbe nagyon könnyen telepíthető, a sokrétű és egyszerű beállításoknak köszönhetően. Ez különösen igaz az 1,5-5kw-os inverterekre, nagyon könnyű súlyuk, egyszerű telepítésük, és a vezeték nélküli (Bluetooth) felügyeletüknek köszönhetően.

A 10kW-20kW háromfázisú inverterek meddő teljesítménye

nagyon alacsony, ami az intelligens hálózati menedzsmentjének is köszönhető.

Mint a magas hatásfokú inverterek egyik képviselője, jelentősen csökkenti a napelemes rendszer beruházás kezdő költségét, ezáltal csökkentve a megtérülési idejét.

A fenntartható és stabil technológiai fejlesztés a Growatt alapelve a kutatáskor és termék fejlesztésekor.

A különösen szigorú minőségellenőrzési rendszernek, köszönhetően a Growatt 35%-al csökkentette a költségeit, így felkészült a napelemes erőművek elkövetkező időszakára jellemző, egyre gyorsuló mértékkel csökkenő árversenyére.

A rugalmas termékkínálat és a rövid átfutási idő, ugyanakkor gyors választ tesz lehetővé a vevői igényekre.

Growatt, fiatal, innovatív csapatának köszönhetően, az új ötleteket és vitalitást hoznak a Napenergia piacnak, így biztosítva a Growatt számára a gyors fejlődést a megújuló energia területén.

Élvezze a tiszta energia gyors előretörését mely az inverterek legújabb technológiai fejlesztésének köszönhető. A Growattnak helye van a jelenben, és fényes jövő előtt áll.

DAVID (GM)

A Growattról

Growatt Új Energia 2010 márciusában alakult professzionális gyártó, a nagy költséghatékonyságú fényelektromos inverterek piacán.

Growatt tartja azt a mítoszát a PV piacon, hogy a 2010 második féléves 5 millió (USD) értékesítési volument 2011 első félévéreb több mint 25 millió (USD)-re növelte. Ezzel egy nagyon rövid idő alatt a Growatt lett az 1. számú inverter exportőr Kínában. 2011-ben a fiskális értékesítési volumen meghaladta az 50 millió USD-t.

01_bemutat-2

Growatt sokat tesz technológiai fejlesztések érdekében. Most hoztunk létre egy K + F központot, több mint 60 fejlesztő mérnökkel, akik 10 éves gazdag tapasztalata, valamint a napenergia inverter nemzetközi piacának ismerete, a hajtó motorja a fenntartható fejlődésünknek. A folyamatosan erősödő K + F csapatunk most már több mint 10 fejlett technológiai szabadalommal rendelkezik.

Growatt Shenzhen, Kínai “Ablak városában” található. A körülbelül 200 alkalmazottjának több mint fele a termelési bázison. posztgraduális diplomás. A termékeinket széles körben használják a piacon, míg az ODM személyre szabott szolgáltatást biztosít a világ néhány ismert márkájú inverter gyártójának.

Fő termékskála 1,5 kW, hogy 500KW on-grid fotovoltaikus inverterek, melyek között a mi Growatt 5000 modellünket a nemzetközi szervezetek által mérvadónak tekintett FOTON, tesztelte, és elismeréssel adózott a világ előtt. Az elért 97,8% hatékonyságával vezető helyet foglal el. Már minden jelentős piacon rendelkezésre állnak a szükséges tanúsítványaink: VDE0126 és CE Európában, az SAA Ausztráliában, az Egyesült Királyságban G83, ENEL Olasz, Spanyol RD1663, ETL az USA-ban, Golden Sun Kínában. Együtt a fejlett technológia a napenergia inverter, a tengerentúli piac Growatt gyorsan fejlődik, és a mi invertereinket széles körben telepítették Németország, Olaszország, Egyesült Királyság, Franciaország, Ausztrália, Új-Zéland stb, elérve a 50.000 db-ot az elmúlt évben.

Annak érdekében, hogy az Európai kontinensen kényelmesebb szolgáltatást tudjunk nyújtani a vásárlóink részére, a Growatt létrehozott egy irodát Frankfurtban. Az ausztrál és amerikai irodák is regisztráció alatt vannak.

A 2011 elején, a jól ismert befektető Sequoia Capital és a kockázati tőkebefektető óriás CHINA MERCHANTS GROUP strategiai befektetőként lépett fel a Growattnál,  jelentősen fokozva a vállalat nemzetközi tekintélyét, finanszírozva az új termékek fejlesztését és az új piacok elérését. Tovább fogjuk növelni a lendületünket a nemzetközi és a hazai piacon megőrizve a gyors növekedést, mint általában.

01_bemutat-3

A kedvező árak, megbízható teljesítmény, sok piacon gyors növekedést tett lehetővé a Growatt számára az egész világon.

Most az első számú beszállítók vagyunk Ausztráliába. Ezres nagyságrendben telepítettünk napelemes rendszereket háztetőkre Ausztráliában, Európában és az USA-ban, mindeközben, a Growatt folyamatosan szállítja az ötleteket a zöld energia piacra az egész világon.

Szavatosság

Minden Growatt inverter 5 év kiterjesztett garanciával rendelkezik, ami akár 10 évre is emelhető.

Miért érdemes minket választania? A kedvező árak, megbízható teljesítmény!