Tervezés

A tökéletes napelem rendszer alapja a pontos tervezésben rejlik, éppen ezért nagy hangsúlyt fektetünk rá. Olyan rendszert tervezünk Önnek, amely hatékony, biztonságos és évtizedekig szolgálja a háztartását.

Kivitelezés

Teljes körű kivitelezést végzünk, természetesen garanciálisan. Mindezt nagyon gyorsan, minimális beavatkozással és elsőosztályú minőségben. Önnek még a hatósági bejelentéssel sem kell foglalkoznia.

Monitoring

Ha tudni szeretné, hogy aktuálisan mennyi energiát termel az Ön rendszere és miként spórol, akkor folyamatosan követheti azt, sőt, mi is követjük Önnek. ÍHa bármilyen hiba lépne fel, Ön tudni fogja.

Oktatás

Mivel a mi tudásunk nem lesz kevesebb azzal ha átadjuk, éppen ezért örömmel képezzük mindazokat, akik napelem rendszerek tervezésével és kivitelezésével foglalkoznak. Több profi hazai szakember = több önellátó háztartás!

Nagykereskedelem

A napelem rendszerek lelke, az inverterek kapcsán a GROWATT termékei mellett tettük le a voksunkat amelyek azon túl hogy részben magyar alapanyagból készülnek, számos szabadalommal rendelkezve kiemelkedő minőséget képviselnek.

Dolgozzunk együtt!

Viszonteladó partnereket keresünk! Érdeklik a részletek?

Csatlakozok!

eu1
eu2
eu3

Rólunk

 

Az EU-Solar célja, hogy a magyarországi háztartások és vállalkozások számára megmutassa a napelem rendszerek előnyeit és megszüntesse a villanyszámlájukat. Mindezt teljes körű szolgáltatással és első osztályú minőséget nyújtva.

Környezettudatosság

 

Jelenleg a bolygónk energiakészletének többszörösét használja fel. A megújuló energiaforrások közül a napelem az egyik legbiztonságosabb és legkönnyebben alkalmazható megoldás. Amikor Ön napenergiát használ, akkor tesz egy lépést a bolygónk túlélése és megújulása felé.

Tanúsítványaink

 

Cégünk a magyarországi energiaszolgáltatók mindegyikével szerződésben áll, az általunk kínált rendszereket az ország minden pontján elfogadják. Ennek is köszönhető, hogy az elmúlt évben közel 500 családi ház teljes energiaszükségletét kielégítő napelem rendszert telepítettünk.

Legyen partnerünk, dolgozzunk együtt!