Szervíz asszisztens kézikönyv

Regisztráció

A https://ugyfelkapu.eu-solar.hu/ oldalon elérhető szervíz asszisztenshez szolgáltatáshoz az alábbi módon tud regisztrálni:

1. A főoldalon válasszuk a “A még nem regisztrált?” lehetőséget.

Főoldal

2. A felugró ablakban megjelenő mezőket kitöltve megjelenik a “Regisztráció” gomb, amelyre kattintva megtörténik a regisztráció.

3. A regisztráció után a megadott e-mail címre hamarosan megérkezik a regisztrációs e-mail, mely tartalmazza az ügyfélkapu használatához szükséges jelszó megadásához vezető hivatkozást.

Bejelentkezés

Bejelentkezéshez használjuk a regisztráció során megadott e-mail/jelszó párost. Sikeres belépés után regisztrálhatjuk az eszközeinket és használhatjuk a Szerviz asszisztens szolgáltatást.


Szerviz asszisztens használata

1. Az ügyfélkapuban a szerviz asszisztens használatához válasszuk a “Szerviz Asszisztens” menüpontot.

2. A menüpont használatának kezdő lépése, hogy válasszunk eszköz típust( Kommunikáció / Inverter ).

3. Mindkét eszköz típus esetén azonos a folyamat, melynek során meg kell adni a Kapcsolattartó adatait, Ügyfél adatait, majd az eszköz ( Kommunikációs /Inverteres ) adatait.


Kapcsolattartói adatok

Ügyfél adatai

Eszköz/Inverter adatai

4. A szükséges adatok után a “Asszisztens indítása” gombra kattintva elindul az asszisztens és felteszi a hiba diagnosztizálásához szükséges kérdéseket. (Fontos hogy mindig az általunk legmegfelelőbb kérdést választva haladjunk így a szakembereink a legmegfelelőbb adatokat kapják a hibáról. A kapott válaszok alapján a rendszer megpróbál segíteni a hiba elhárításában.)